Close-up afbeelding van tulpen

Leer gemakkelijk Nederlands zoals het gesproken wordt


Tulipan Online

Het platform bestaat momenteel uit de cursus Poradź sobie w Holandii - de basiscursus van Taalschool Tulipan waarin men leert zich te kunnen redden in het Nederlands. Dit is een unieke cursus waarin de focus volledig ligt op het kweken van zelfvertrouwen om te beginnen met Nederlands spreken.

Uit onze ervaring blijkt dat als een persoon eenmaal begint te spreken, het verder leren een stuk sneller en beter gaat. Na deze cursus heeft iemand alle handvatten om zich verstaanbaar te maken in algemene dagelijkse situaties.

Naast deze basiscursus bevat het platform ruim 100 korte, leuke en informatieve video's over allerlei onderwerpen om zelf verder te kunnen leren, evenals een interactief vragenplatform waar iedereen zijn vragen stelt en deze beantwoord krijgt in videovorm. Een alsmaar groeiende verzamelplek van kennis.

caia
Meer over mij
& mijn verhaal
course

Door te investeren in de communicatieve vaardigheden bevordert u de algehele efficiëntie van het team. U verkleint de kans op miscommunicatie, verhoogt de productiviteit én draagt hiermee bij aan een betere band tussen Nederlandse en Poolse collega's.

Toegang tot het platform geeft uw medewerkers een sterke basis van de Nederlandse taal op beginnersniveau. Daarnaast biedt de extra toegang tot het vragenplatform hen de mogelijkheid hun vragen over het Nederlands in te zenden en alle overige beantwoorde vragen in te zien.

Als kers op de taart ontvangen bedrijven naast de beginnerscursus en het uitgebreide vragenplaftorm tevens de module "werken in Nederland", dat bestaat uit een verzameling van de meestgebruikte woorden en zinnen op de werkvloer, geschikt voor alle branches.

Contact